Pjesëmarrja e Gruas në Nisma Vendimmarrëse

Pjesëmarrja e Gruas në Nisma Vendimmarrëse.

Diskriminimi i gruas në vendin e punës

Ky projekt mund te thuhet qe eshte nje fushate mbarekombetare per vetedijesmin mbi te drejtat ne pune te gruas qe perkon me piken e programit Nisma lobuese që promovojnë interesat e qytetarëve/grupeve të interesit/komuniteteve, sidomos...
më shumë »

Roli i fondacioneve në shoqërinë civile shqipare

Roli i fondacioneve në shoqërinë civile shqipare.

Model European Union - Albania 2011

Modeli i Bashkimit Europian 2011 (MEU 2011) është një simulim i Bashkimit Europian (BE), një projekt që bashkon më shumë se 150 të rinj europianë dhe shqiptarë në 8-13 Nëntor, 2011 të cilët do të diskutojnë tema të ndryshme...
më shumë »

Civitas Forum

Botimet e Fondacionit prezantohen në auditoret akademike në të gjitha trojet shqiptare.
më shumë »

LifeGuard Albania

Projekti "LifeGuard Albania", ndër projektet fitues të Thirrjes së Dytë të AMSHC-së.

JETO ME DINJITET

Projekti "Jeto me Dinjitet", ndër projektet fitues të Thirrjes së Parë të AMSHC-së.

Asistencë për të përmbyturit në Shkodër

Asistencë për të përmbyturit në Shkodër